Különleges ajánlat: február 28. és március 1. között 30% kedvezmény az Essebi konyhabútorokra.

Az alábbi időszakban csak telefonon előre egyezett időpontban tudjuk fogadni kedves Ügyfeleinket!

Kérjük az alábbi telefonszámon kérjenek időpontot: +36 70 6100829

 

Teremtsen mediterrán hangulatot otthonában olasz konyhabútorokkal!

 

Teremtsen mediterrán hangulatot otthonában olasz konyhabútorokkal!Az olaszoknál a főzés szeretete az élet nélkülözhetetlen, kulcsfontosságú motívuma. Legtöbb idejüket a konyhában töltik a családdal, itt zajlanak a nagyobb összejövetelek és természetesen az étkezések. Nem meglepő tehát, hogy kiemelkedő figyelmet szentelnek e helyiség kialakítására!

Mi is részesei lehetünk az olasz életérzésnek, ha minőségi olasz konyhabútort választunk otthonunkba! Az olasz konyhában a harmónia megteremtése az elsődleges szempont, így akár beépített konyhabútort, akár önálló elemekből álló kollekciót választunk, ezt mindig tartsuk szem előtt.

Az olasz konyhabútorok kidolgozottságukkal, kifinomult megjelenésükkel mindig nyugalmat, biztonságot, a hagyományok szeretetét sugallják. Remekül ötvözik a klasszikus dizájnt a modern konyhabútorokra jellemző letisztultsággal és eleganciával. A napsütötte árnyalatok és a fa melegsége a vidéki élet hangulatát, míg a sötétebb színvilág és a formák gazdagsága a nagyvárosi pezsgést jelenítik meg.

Nézzen körül nálunk, és vásároljon beépített konyhabútort!

Tekintse meg modern konyhabútor választékunkat melyet ide kattintva tehet meg!

 

Kedvezményes beépíthető konyhai gépek!

 

Kedvezményes konyhai eszközök!Szeretné kicsit jobban felszerelni a konyháját? Úgy érzi, hogy itt az ideje egy kicsit felújítani azt, pótolni a hiányosságokat, lecserélni a régi, meglévő eszközöket? Mi segítünk abban, hogy ezt kényelembe helyezkedve, akár az íróasztala elől tehesse meg! Rendeljen gyorsan és egyszerűen webáruházunk kínálatából, és szerelje fel konyháját vadonatúj beépíthető konyhai gépekkel! Most érdemes megtekintenie termékeinket, mert az általunk forgalmazott beépíthető konyhai gépek közül többet is kedvezményes áron vásárolhat meg!

Miért rohangálna egyik boltból a másikba, miért kutatna órákon keresztül, miközben elég csupán néhány kattintás is, mert nálunk mindent megtalál, amire szüksége van! Szerelje fel konyháját modern beépíthető konyhai gépekkel, méghozzá az eredeti árakhoz képest jóval olcsóbban! Nem csupán egyedi konyhabútorokat rendelhet, vagy az olasz lakberendezés minőségi termékeit vásárolhatja meg tőlünk, de kedvezményes beépíthető konyhai gépekkel is kiegészítheti új, vagy régi otthonát!

 

Partnereink:

 

Elérhetőségek

Must Design Kft.

   1034 Budapest, Bécsi út 77.

   +36 70 6100 829

   mustkft@gmail.com

 

Nyitvatartás

Kérjük minden esetben - nyitvatartási időben is!!! - egyeztessen időpontot telefonon vagy emailben, mert a terepmunkáink miatt nem tartózkodunk folyamatosan az irodában!

Hétfő: zárva
Kedd: 1000-1800 
Szerda: 1000-1800
Csütörtök: 1200-1800
Péntek: 1000-1800
Szombat: 1000-1300
Vasárnap: zárva

Kapcsolat

Magyarországi hivatalos partnerünk:

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36 70 6100 829
Email:
mustkft@gmail.com