Teremtsen mediterrán hangulatot otthonában olasz konyhabútorokkal!

 

Teremtsen mediterrán hangulatot otthonában olasz konyhabútorokkal!Az olaszoknál a főzés szeretete az élet nélkülözhetetlen, kulcsfontosságú motívuma. Legtöbb idejüket a konyhában töltik a családdal, itt zajlanak a nagyobb összejövetelek és természetesen az étkezések. Nem meglepő tehát, hogy kiemelkedő figyelmet szentelnek e helyiség kialakítására!

Mi is részesei lehetünk az olasz életérzésnek, ha minőségi olasz konyhabútort választunk otthonunkba! Az olasz konyhában a harmónia megteremtése az elsődleges szempont, így akár beépített konyhabútort, akár önálló elemekből álló kollekciót választunk, ezt mindig tartsuk szem előtt.

Az olasz konyhabútorok kidolgozottságukkal, kifinomult megjelenésükkel mindig nyugalmat, biztonságot, a hagyományok szeretetét sugallják. Remekül ötvözik a klasszikus dizájnt a modern konyhabútorokra jellemző letisztultsággal és eleganciával. A napsütötte árnyalatok és a fa melegsége a vidéki élet hangulatát, míg a sötétebb színvilág és a formák gazdagsága a nagyvárosi pezsgést jelenítik meg.

Nézzen körül nálunk, és vásároljon beépített konyhabútort!

Tekintse meg a teljes modern konyhabútor választékunkat melyet ide kattintva tehet meg!

Kedvezményes konyhabútoraink: ide kattintva érhetők el!

 

 

Partnereink:

 

Elérhetőségek

Product House Kft.

   1036 Budapest, Bécsi út 77.

   +36 70 610 9802

   producthouse11@gmail.com

 

Nyitvatartás

Kérjük minden esetben - nyitvatartási időben is!!! - egyeztessen időpontot telefonon vagy emailben, mert a terepmunkáink miatt nem tartózkodunk folyamatosan az irodában!

Hétfő:  zárva
Kedd: 1200-1800
Szerda: 1200-1800
Csütörtök: 1000-1800
Péntek: 1000-1800
Szombat: 1000-1300
Vasárnap: zárva

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36 70 610 9802
Email:
producthouse11@gmail.com