A konyha lakásunk központi részévé válhat, ha Ön és családja igényei szerint kerül kialakításra. Egy jól megválasztott szín és praktikus elrendezés boldog percek helyszínét adhatja.

Konyha- ahol a fontos dolgok történnek

 

modern olasz konyhabútorokA Must Design több mint húsz éve foglalkozik bútorok, többek között, olasz modern konyhabútorok, klasszikus konyhabútorok és exkluzív konyhabútorok értékesítésével és tervezéssel. Munkatárasaink hosszú évek tapasztalatát felhasználva azon munkálkodnak, hogy vásárlóink mindig az igényeiknek megfelelő konyhabútor boldog tulajdonosai lehessenek. Legyen szó lakossági vagy ipari felhasználásról, a Must Design Kft. garantáltan a legjobb minőségű olasz konyhabútort nyújtja.

A konyha kialakítása több módon is lehetséges, attól függően, hogy mekkora hely áll rendelkezésre. Kis helyekre a legalkalmasabb az egysoros elrendezés, mely egy falfelületre fekszik fel. Párja, a kétsoros, már több területet foglal le, ezáltal megnő a variálhatóság is. Beszélhetünk, L-, G- és U formájú elrendezésről is, ezek választása ízlés kérdése, melyek mindegyike roppant látványos és praktikus megoldás.

A Must Design sikerét az exkluzív olasz konyhabútorok területén a tehetséges tervezők és kiváló alapanyagok biztosítják. Győződjön meg erről Ön is! Keresse fel kollégáinkat a megadott elérhetőségeket, várjuk hívását! 

 

Érvek a prémium konyhabútorok mellett

 

Mostanság egyre nagyobb a kereslet a prémium termékek iránt, legyen szó bármilyen használati – vagy kiegészítő tárgyról. Az érdeklődés főként annak köszönhető, hogy a vevők hosszú távú befektetésre törekszenek, így jellemzően az anyagiak adott tekintetben háttérbe szorulnak, és főként a minőség befolyásolja a végső döntést!

A konyhabútorokkal kapcsolatban sincs ez másképp, hiszen ebben az esetben elengedhetetlen, hogy a vásárlók a prémium kategóriát válasszák!

Konyhabútor kínálatunkat e szempont alapján alakítottuk ki, ugyanis tapasztalataink azt mutatták, hogy a vevőknek kiemelten fontossá vált a hosszú távon is megbízható minőség, így, akik minket választanak, biztosak lehetnek abban, hogy megtérülő befektetésre tehetnek szert!

Konyhabútoraink különböző stílusban, kialakításban kaphatók, így Ön is megtalálhatja az ízlésének megfelelő berendezést otthonába, akár modern konyhabútort vagy klasszikus konyhabútort vagy akár különleges, azaz exkluzív konyhabútort szeretne. Tekintse meg konyhabútor választékunkat és élvezze otthonában a prémium minőséget!

 

Modern konyhabútorok

 

 

Az általunk kínált modern konyhabútorok megjelenésükkel eleganciát sugallnak, azonban mégsem túl kihívóak, ezért szinte minden konyha tökéletes berendezései lehetnek.

Klasszikus konyhabútorok

 

Klasszikus olasz konyhabútorok

 

A klasszikus irány kedvelői a régi vonásokat az újjal és a praktikum szempontjaival elegyítik. A jellemzően fából készült elemek igen tartósak és roppant esztétikus képet mutatnak.

Exkluzív konyhabútorok

 

Exkluzív olasz konyhabútorok

 

Exkluzív berendezéseinket azoknak ajánljuk, akik leplezetlen rajongással viseltetnek az olasz design egyedisége és az olasz bútorok magas színvonala iránt, valamint nyitottak a látványos és stílusos megoldásokra is.

Beépíthető konyhai gépek

 

Beépíthető konyhai gépek

 

Konyhai gépek nélkül egy mai, modern konyha már szinte elképzelhetetlen! A beépíthető konyhagépek segítségünkre vannak abban, hogy a különféle konyhai feladatokat alaposabban, gyorsabban végezhessük el.

Partnereink:

 

Elérhetőségek

Product House Kft.

   1036 Budapest, Bécsi út 77.

   +36 70 610 9802

   producthouse11@gmail.com

 

Nyitvatartás

Kérjük minden esetben - nyitvatartási időben is!!! - egyeztessen időpontot telefonon vagy emailben, mert a terepmunkáink miatt nem tartózkodunk folyamatosan az irodában!

Hétfő:  zárva
Kedd: 1200-1800
Szerda: 1200-1800
Csütörtök: 1000-1800
Péntek: 1000-1800
Szombat: 1000-1300
Vasárnap: zárva

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36 70 610 9802
Email:
producthouse11@gmail.com