Mivel Olaszország a formatervezés, a művészet és a design fellegvára, így a lakberendezési stílusokat is egy egyszerű elegancia hatja át. A bútorok kivitelezésénél használt anyagokkal szemben magas az elvárás, fontos a kiváló minőségű textíliák és mintázatuknak az összhangja, a meleg tónusok használata.

 

Költözzön mediterrán hangulat otthonába!

 

A Mediterránium a Földközi-tenger partján fekvő országokat jelenti, mely sok kultúrát és stílust foglal magába, így ha mediterrán stílusról beszélünk, megkülönböztethetünk, spanyolt, görögöt és olaszt. Mindegyiknek meg van a maga stílusvilága, melyet egy-egy szóval jellemezhetünk. A spanyol a tüzes, a görög a puritán, és az olasz az elegáns.

Amennyiben Ön is szeretné, hogy otthonát olasz mediterrán stílus hassa át, forduljon hozzánk bizalommal a tervezésnél és lakberendezésnél, válogasson kedvére az olasz bútor kínáltunkból!

 

Komplett lakás berendezése: Mitől különlegesek az olasz bútorok?

 

Komplett lakás berendezése: Mitől különlegesek az olasz bútorok?

Ha az olasz design kifejezést halljuk vagy olvassuk, a többségünk valami igazán exkluzívra, különlegesre asszociál. És nem is járunk messze az igazságtól!

Az olasz tervezők a lakberendezés terén is stílust teremtenek és bútoraikkal egyedi hangulatot varázsolnak minden otthonba! A hatás szemet gyönyörködtető, ráadásul a sokszínűségnek köszönhetően mindenki megtalálja a saját egyéniségéhez illő design bútort. Az elegánstól az extravagánsig minden megtalálható a palettán, legyen szó a konyha, a nappali, a hálószoba vagy éppen a fürdőszoba berendezéséről.

A mediterrán stílus színvilága a tengerpartot, a napsütést jeleníti meg, attól függően, hogy inkább a letisztultság vagy a tüzes olasz temperamentum kerül előtérbe a lakberendezés során. A bútorok is ehhez mérten illeszkednek a stílusjegyekhez, ám az egyszerű formavilághoz minden esetben karakteres motívumok társulnak. Minden helyiségre jellemző, hogy a tágas tereket viszonylag kevés bútorral töltik ki.

Komplett lakás berendezésére van szükség? Bátran ossza meg velünk elképzeléseit!

Nappali bútorok

 

 

A nappalinak központi szerepe van életünk és otthonunk szempontjából, ezért fontos, hogy miként rendezzük azt be. A fő szempont, hogy a kényelmet és a praktikumot képviselje, mindamellett, hogy egyéniségünket tükrözi.

Ülőgarnitúrák

 

 

Az ülőgarnitúra egy nappali elengedhetetlen kelléke. A helyiség méretével arányosan változhat a darabszáma és kialakítása, illetve a lakók száma is fontos szempont a megfelelő ülőgarnitúra kiválasztásánál.

 

Hálószoba / Gardrób

 

 

Az olasz design nem csupán lakásunk többi részének kölcsönöz letisztult, esztétikus megjelenést, a hálószoba berendezésénél is érdemes exkluzív olasz bútoraink közül választani. 

 

Gyerekszoba bútorok

 

 

Minőségi olasz gyerekszoba bútoraink széles választékából rendezheti be gyermeke szobáját, ahol öröm a játék, öröm a tanulás! Gyerekszoba bútoraink praktikusak, helytakarékosak és még dekoratívak is. 

 

Fürdőszoba bútorok

 

 

Az olasz fürdőszoba bútorok exkluzív, dekoratív és egyedi megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának valamint kiváló minőségüknek köszönhetően minden igénynek és elvárásnak maximálisan megfelelnek.

 

Kiegészítő bútorok

 

 

Az általunk forgalmazott olasz bútorok a maximális kényelmet szolgálják, megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is. Tekintse meg kiegészítő-bútor kínálatunkat!

Partnereink:

 

Elérhetőségek

Product House Kft.

   1036 Budapest, Bécsi út 77.

   +36 70 610 9802

   producthouse11@gmail.com

 

Nyitvatartás

Kérjük minden esetben - nyitvatartási időben is!!! - egyeztessen időpontot telefonon vagy emailben, mert a terepmunkáink miatt nem tartózkodunk folyamatosan az irodában!

Hétfő:  zárva
Kedd: 1200-1800
Szerda: 1200-1800
Csütörtök: 1000-1800
Péntek: 1000-1800
Szombat: 1000-1300
Vasárnap: zárva

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36 70 610 9802
Email:
producthouse11@gmail.com